Skip to main content

Anka Seramik

Efekti mermera kamena cementa drveta

OD TEMELJA DO KROVA - DJULOVIĆ-RU.COM
ANKA KERAMIK veruje da se održiv uspeh može postići samo uz veliko zadovoljstvo i lojalnost kupaca. Iz tog razloga se stalno poboljšavamo kako bismo osigurali da je Anka Ceramic prvi izbor za naše kupce. Kompanija koja u Turskoj proizvodi keramičke pločice, porculanske pločice, pločice, podne pločice i zidne pločice i prodaje ih širom sveta pod brendom Anka Seramik.
Naša proizvodnja povećana je na 14.000.000.- m2/ godišnje zahvaljujući dodatnom ulaganju koje smo uložili kako bismo „dosegli snove naših kupaca“, a predstavljeno je kupcima u 34 zemlje pod markom ANKA SERAMIK u skladu sa TS Pristup upravljanja kvalitetom EN ISO 9001-2015, TS EN ISO 14001-2015 svest o upravljanju životnom sredinom, TS 18001 (OHSAS): 2014 odgovornost za zdravlje i bezbednost na radu, TSE i evropski standardi i standardi kvaliteta EN.

Estetska i dekorativna evolucija keramičkih materijala dovela je do tako izvrsnih rezultata da se preispituje njihova uloga u dizajnu enterijera i arhitektonskim rešenjima. Mogu se nanositi na podove ili zidove, pa čak i na pomični ili fiksni nameštaj - računajući na njihove značajne tehnološke performanse.

Anka Seramik

26 products

Bien

46 products

Kutahya

59 products

Ragno

56 products

Yurtbay

45 products

Zorka Keramika

18 products