Skip to main content

Set nameštaj

poznati brendovi Kolpa San Orka PinoArt Roper

OD TEMELJA DO KROVA - DJULOVIĆ-RU.COM

Set Nameštaj

Orka Banyo

1992. ORKA Ahsap Urunleri San. Trgovina Ltd. Sti. Kupaonica ORKA, koja je svoj put s ciljem prodaje građevinskog materijala započela od 1994. godine, specijalizirala se samo za kupaonski namještaj kako bi pružila kvalitetniju uslugu u skladu s potrebama tržišta, te oblikuje stambene prostore dizajnom koji odgovara svakom budžetu i svaki prostor.

U sektoru nameštaja za kupatila, gde posluje više od četvrt veka, svojim korisnicima nudi brza, visokokvalitetna i praktična rešenja kombinujući svoju vrhunsku tehnologiju i izuzetnu snagu dizajna sa profesionalnom izradom i dugogodišnjim iskustvom.

ORKA kupatilo, sa razumevanjem kvaliteta i postprodajne usluge, radi pod imenom ORKA Ahsap ve Iapi Urunleri San. Inc. kao lider u industriji.

Kolpa San

Jedan smo od vodećih proizvođača opreme za kupatila u srednjoj i jugoistočnoj Evropi. Od osnivanja 1978. godine stvorili smo stabilan ugled, koji se zasniva na znanju i iskustvu, i time smo stvorili samopouzdanje i poverenje u svoje proizvode. Širina ponude zadovoljava potrebu i želje i najzahtevnijih pojedinaca, a vrhunski proizvodi stvaraju prijatno okruženje, gde ljudi neguju telo i duh i upijaju novu energiju za borbu sa svakodnevicom. Naš pogled je uvek usmeren napred. Kvalitet je naš večni trend, jer istrajavamo na korišćenju najkvalitetnijih materijala i neprestanom poboljšavanju tehnoloških procesa. Ovo poslednje je razlog za činjenicu da je preduzeće u poslednje vreme doživelo veliki rast i širenje i u geografskom smislu. Naime, prisutni smo u 44 države. Kolpa je postalo međunarodno preduzeće sa sopstvenim proizvodima u Hrvatskoj, Srbiji in u Rusiji. Mi smo izvozno orijentisano preduzeće koji na zahtevna evropska tržišta prodaje čak 80 posto proizvoda.

Pratite lifestyle MAGAZIN