Skip to main content

Minotti

Serije Stella Quadra Veneto Eva Prima

OD TEMELJA DO KROVA - DJULOVIĆ-RU.COM

Prodajni program Minotti sastoji se od nekoliko stotina artikala jednoručnih slavina, sanitarne keramike, hidromasažnih i običnih tuš kabina, kupatilskih ogledala, kupatilske galanterije, hidromasažnih stubova, tuš ručica, tuš creva, kupatilskih zavesa, opreme za kupatila, raznih vrsta priključaka i ventila, rezervnih delova, itd.
Pored uvoza i distribucije robe na domaćem tržištu, preduzeće Minotti opremu za kupatila izvozi i na tržišta zemalja u okruženju. Minotti d.o.o. uvozi i distribuira i opremu za kupatila drugih poznatih svetskih brendova.

Trenutno, sa približno 3.600 zaposlenih i 36 proizvodnih pogona širom sveta,
HERZ-Armaturen Ges.mbH je jedan od vodećih evropskih proizvođača ventila, fitinga, ventila za regulaciju kola, dinamičke regulacione armature i termostatskih ventila za domaćinstvo instalacije za grejanje, klimatizaciju, sanitarne i gasne uređaje. Pored toga, HERZ je jedan od vodećih proizvođača kotlova na biomasu do 20.000 kilovata i toplotnih pumpi, kao i proizvođač izolacije od svog Hirsch Servo AG.

FUNKCIJA I FORMA

DOVEDENE DO SAVRŠENSTVA

Geberit tipke za aktiviranje neće vas pridobiti samo svojim izgledom, nego će vas oduševiti i raznolikim funkcijama. Ovde spada integrisana funkcija pročišćavanja vazduha kod većine tipki iz Sigma serije.

TO NIJE BILO KOJE KUPATILO, TO JE VAŠE KUPATILO

Pločice birate po sopstvenom ukusu. Ne pristajete na kompromise kod izbora WC šolje i armature za umivaonik. Budući da je važno da napravite pravi izbor, Geberit nudi tipku za aktiviranje ispiranja WC šolje koja će upotpuniti dizajn vašeg kupatila i razmaziti vas svojim funkcijama.

https://www.youtube.com/watch?v=64ajz8tnB6E

INSTALACIJA I POTROŠNI MATERIJAL

SVE JE MOGUĆE – GEBERIT SISTEMI ISPIRANJA

USAGLAŠENE DIZAJN LINIJE

U Geberit asortimanu nalaze se i tipke za ispiranje pisoara čiji je dizajn usaglašen sa dizajnom tipki za ispiranje vodokotlića. Jedno im je zajedničko: njihov izgled savršeno se uklapa u dizajn porodice kojoj pripadaju.

Rešenja iz Geberita su pouzdana, skrivena iza zida, pružaju besprekornu funkcionalnost, najviši komfor i maksimalan radni vek. Tipka za aktiviranje je jedini deo ugradnog vodokotlića koji korisnik može da vidi. Različiti sistemi ispiranja mogu da se izaberu u skladu sa primenom ili posebnim uslovima gradnje. Geberit tipke za aktiviranje mogu jednostavnije da se pridruže odgovarajućim vodokotlićima jer nose zajedničko „prezime“: Sigma, Omega ili Delta.

Prirodno i MINIMALNO

Modernim prirodnim oblikom, ova serija se ugrađuje u životni prostor novom generacijom tehnologija, sa mogućnošću skrivene montaže. Prefinjene izrade, oštri geometrijski oblici i kružni prelazi zajedno stvaraju čudesnu harmoniju. Savršen izgled sa svojim jasnim i jednostavnim linijama, za svaki prostor u kojem se nalazi.