Skip to main content

Baterije

poznati brendovi Minotti Herz

OD TEMELJA DO KROVA - DJULOVIĆ-RU.COM

Baterije

Lifestyle

Upečatljiv dizajn kupatila, koristeći moć boja.

Da li želite da izađete van uobičajenog i stvorite upečatljiv dizajn koristeći moć boja u…
Lifestyle
Kako odabrati kvalitetan kupatilski nameštaj
Lifestyle
Efekat drveta u unutrašnjim i spoljašnjim prostorima
Lifestyle
Nove keramičke pločice sa efektom mermera 

FUNKCIJA I FORMA

DOVEDENE DO SAVRŠENSTVA

Geberit tipke za aktiviranje neće vas pridobiti samo svojim izgledom, nego će vas oduševiti i raznolikim funkcijama. Ovde spada integrisana funkcija pročišćavanja vazduha kod većine tipki iz Sigma serije.

TO NIJE BILO KOJE KUPATILO, TO JE VAŠE KUPATILO

Pločice birate po sopstvenom ukusu. Ne pristajete na kompromise kod izbora WC šolje i armature za umivaonik. Budući da je važno da napravite pravi izbor, Geberit nudi tipku za aktiviranje ispiranja WC šolje koja će upotpuniti dizajn vašeg kupatila i razmaziti vas svojim funkcijama.

https://www.youtube.com/watch?v=64ajz8tnB6E

INSTALACIJA I POTROŠNI MATERIJAL

SVE JE MOGUĆE – GEBERIT SISTEMI ISPIRANJA

USAGLAŠENE DIZAJN LINIJE

U Geberit asortimanu nalaze se i tipke za ispiranje pisoara čiji je dizajn usaglašen sa dizajnom tipki za ispiranje vodokotlića. Jedno im je zajedničko: njihov izgled savršeno se uklapa u dizajn porodice kojoj pripadaju.

Rešenja iz Geberita su pouzdana, skrivena iza zida, pružaju besprekornu funkcionalnost, najviši komfor i maksimalan radni vek. Tipka za aktiviranje je jedini deo ugradnog vodokotlića koji korisnik može da vidi. Različiti sistemi ispiranja mogu da se izaberu u skladu sa primenom ili posebnim uslovima gradnje. Geberit tipke za aktiviranje mogu jednostavnije da se pridruže odgovarajućim vodokotlićima jer nose zajedničko „prezime“: Sigma, Omega ili Delta.

Prirodno i MINIMALNO

Modernim prirodnim oblikom, ova serija se ugrađuje u životni prostor novom generacijom tehnologija, sa mogućnošću skrivene montaže. Prefinjene izrade, oštri geometrijski oblici i kružni prelazi zajedno stvaraju čudesnu harmoniju. Savršen izgled sa svojim jasnim i jednostavnim linijama, za svaki prostor u kojem se nalazi.

Pratite lifestyle MAGAZIN