Skip to main content

Elektromaterijal

poznati brendovi kvalitet garancija

OD TEMELJA DO KROVA - DJULOVIĆ-RU.COM

„Life Is On“

Mi u kompaniji Schneider verujemo da je pristup energiji i digitalnoj energiji osnovno ljudsko pravo. Osposobljavamo sve da maksimalno iskoriste svoju energiju i resurse, obezbeđujemo primenu principa „Life Is On“ na sve, na svakom mestu, u svakom trenutku.
Mi nudimo digitalna rešenja za energiju i automatizaciju za efikasnost i održivost . Mi kombinujemo vodeće svetske energetske tehnologije, automatizaciju u realnom vremenu, softver i usluge u integrisana rešenja za domove, zgrade, data centre, infrastrukturu i industrije.

Upravljanje rasvetom

Vaš dom bi trebalo da se prilagođava vašim željama, bilo da je reč o podešavanju savršene temperature ili podešavanju nivoa osvetljenosti. Naša pametna rešenja za grejanje i rasvetu pomažu vam da unesete veću udobnost u svoj dom. Sada možete mirno i bez muke da uživate u životu.

Upravljanje grejanjem

Dani tokom kojih vam je pretoplo ili suviše hladno su prošlost. Naši termostati automatski podešavaju temperaturu prema vašem jedinstvenom rasporedu. Naš sistem grejanja pamti kada ste kod kuće i kada ste odsutni, kao i kakvu temperaturu želite za prijatan noćni san.

Vaš Stil

Tajna prelepog doma je u detaljima. Sa brojnim linijama proizvoda, osmišljenim da udovolje različitim ukusima i zahtevima iz čitavog sveta, možete lako da pronađete završne detalje koji se neprimetno uklapaju u vaš enterijer i nadopunjuju vaš stil.

Domišljata rešenja za vaš dom

Naši proizvodi i rešenja štite vašu porodicu i vaš dom od rizika smrtonosnog strujnog udara i požara, i štite vašu elektronsku opremu od naponskih udara. Mi poboljšavamo vaš enterijer modernim prekidačima i činimo vaš život jednostavnijim time što dodajemo praktične funkcije vašim uređajima.

Domišljata rešenja za vaš dom

Unicin zidni Bluetooth prijemnik

Unica može se upariti sa bilo kojim Bluetooth uređajem, poput tableta, laptopa, mobilnog telefona itd. Reprodukujte muziku sa bilo kog izvora na svom uređaju, poput internet radija ili servisa za striming, kao što su Spotify ili Deezer.

https://www.youtube.com/watch?v=VbldHPFltQQ&t=14s&ab_channel=SchneiderElectric
Play Video
Look Inside

Mi verujemo da je pristup energiji osnovno ljudsko pravo.

Idealni odnos cene i kvaliteta!

Izaberi da sijaš

LAMBARIO LED SHOP predstavlja novi ogranak privrednog društva ‘’Elektro Matković’’ doo. Osnovna delatnost preduzeća je veleprodaja I maloprodaja kompletne game elektromaterijala. Pod tim, pre svega, podrazumevamo uvoz I distribuciju kako LED rasvete tako I kablova, sklopne tehnike, instalacione galanterije itd.

Visokokvalitetne, brze i efikasne usluge.

Lambario, kao lider rasvete na Balkanu!

Naši proizvodi nalaze put ka tržištu široke potrošnje odnosno:
-trgovačke mreže elektromaterijala
-elektroinstalaterima tj. profesionalcima
-industriji
-širokom građanstvu

Nova OBO struktura proizvoda

Industrijske instalacije

U ovoj oblasti pronaći ćete sve proizvode iz sistema nosača kablova, sistema za spajanje i pričvršćivanje za industriju i infrastrukturu.

Budite slobodni da nas kontaktirate za proizvode iz našeg asortimana.
ELEKTRIKA: Tel: 020 331 855

Instalacije u zgradama

Ova oblast obuhvata proizvode za sprovođenje kablova i oblast podnog razvoda za upravne i funkcijske zgrade i arhitekturu.

Budite slobodni da nas kontaktirate za proizvode iz našeg asortimana.
ELEKTRIKA: Tel: 020 331 855

Zaštitne instalacije

Oblast zaštitnih instalacija okuplja kompetenciju gromobranske, prenaponske i protivpožarn zaštite u OBO svetu proizvoda.

Budite slobodni da nas kontaktirate za proizvode iz našeg asortimana.
ELEKTRIKA: Tel: 020 331 855
Idealni odnos cene i kvaliteta!

Izaberi da sijaš

Do 1952. godine tu se nije moglo ništa prigovoriti: kada je potrebno da se stavi tipl, prethodno mora da se probuši rupa na odgovarajućem mestu. U to niko nije sumnjao. Samo jedan OBO inženjer nije bio time zadovoljan. Razvio je metalni tipl koji usled svoje specijalne konstrukcije, može direktno da se ukuca u zid.

Od tog trenutka je naš pionirski duh dobio ime: OBO - ohne Bohren, tj. bez bušenja. Za instalatere tog doba je ova montažna prednost donela veliko olakšanje.

Od ovog pronalaska prošlo je više od pola veka. Ipak, pionirski duh preduzeća OBO je ostao: Naši inženjeri i dalje neprekidno rade na razvoju novih proizvoda i poboljšanju postojećih proizvoda tako da za korisnike postanu lakši i time mogu efikasnije da se montiraju. OBO je naša oznaka brenda. OBO znači da uvek postavljamo sebi pitanja u vezi potreba i proizvoda i dalje ih razvijamo.

Visokokvalitetne, brze i efikasne usluge.

NDUSTRIJSKE INSTALACIJE

Sistemi nosača, sistemi za spajanje i pričvršćivanje za industriju i infrastrukturu. Čak i u kontinuiranom radu, garantuje sigurne veze i pouzdanu funkciju električne infrastrukture.

Nosači i konzole za mala opterećenja.

TP sistem je program nosača i konzola za mala opterećenja . Ovaj program se sastoji od TP plafonskih nosača i konzola i može da se primenjuje za plafonsko i zidno pričvršćivanje.

Snap-on poklopci

Snap-on poklopci za mrežaste nosače kablova, tip DGRR, mogu se montirati na sve širine mrežastih nosača kablova, bez alata ili dodatnih komponenata.

GES Podne kutije

snabdevaju radna mesta i druge tačke u sredini prostorije za tebe.

Otkrijte Legrand Electric Srbija

Idealni odnos cene i kvaliteta!

Legrand Electric Srbija

Nudimo vam kompletan asortiman elektroopreme od električnih utičnica i prekidača do složenih sistema za električne instalacije i informacione mreže.

Snabdevanje opremom koja zadovoljava tražene standarde, pružanje tehničkih saveta, neprekidni programi obuka i prodajna podrška deo je onoga što nas čini pouzdanim partnerom. Uspešno sarađujemo sa distributerima električne opreme, investitorima, izvođačima, projektantima, arhitektama, električarima i krajnjim korisnicima.

Visokokvalitetne, brze i efikasne usluge.

I oblik i funkcija zajedno sa besprekornim izgledom.

Moderan izgled, oivičen oštrom ivicom koja je u kontrastu sa blago zakrivljenom površinom. Okvir daje jedinstven izgled vašem prekidaču.
Visoke performanse i kvalitet za savršenu ugradnju u svaki tip dozne i svaki tip zida. Okviri su dizajnirani da odgovaraju i evropskim i italijanskim standardima.

Rafinirana kombinacija boja, oblika, materijala i tekstura zadovoljiće sve ukuse: od minimalističkog do sofisticiranog, od tradicionalnog do smelog.

Kolorit

16 boja okvira koji se mogu kombinovati sa 2 boje maske mehanizama: sjajno bela – crni saten. Bogatstvo izbora raste sa toniranim okvirima sa metalnim efektom zlata, hroma, nikla

Budite slobodni da nas kontaktirate za proizvode iz našeg asortimana.
ELEKTRIKA: Tel: 020 331 855

Visoki standardi

Jedinstvena i kompletna ponuda svih modularnih sistema: italijanski i evropski standard.

Budite slobodni da nas kontaktirate za proizvode iz našeg asortimana.
ELEKTRIKA: Tel: 020 331 855

Visoke performanse

Kvalitet za savršenu ugradnju u svaki tip dozne i svaki tip zida. Okviri dizajnirani da odgovaraju i evropskim i italijanskim standardima.

Budite slobodni da nas kontaktirate za proizvode iz našeg asortimana.
ELEKTRIKA: Tel: 020 331 855
Među liderima na tržištu Evrope.

ELMARK ima preko 20 godina iskustva.

20 godina iskustva u proizvodnji i distribuciji električnih niskonaponskih aparata i rasvete.
Trenutno objekti kompanije nalaze se u 11 država: Bugarskoj, Rumuniji, Srbiji, Grčkoj, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Mađarskoj, Slovačkoj, Sloveniji, Ujedinjenoj Kraljevini i Ujedinjenim arapskim emiratima.
I dalje širimo distributivnu mrežu koja je trenutno pozicionirana u više od 60 zemalja širom sveta.
Naši proizvodni kapaciteti i centri za testiranje nalaze se na strateškoj lokaciji u Evropi na površini od 10.000 m2.
ELMARK je dobila međunarodno priznanje INTERTEK za bezbedne i pouzdane proizvode usaglašene sa evropskim standardima kvaliteta.

Poslovni koncept uvek pobeđuje!

Potrebe svojih kupaca, stavljate na prvo mesto .

Dugoročni ciljevi kompanije usmereni su na implementaciju najnovijih digitalnih rešenja za lako i brzo upravljanje lancem snabdevanja. Nastavljamo da obezbeđujemo visoko efikasna rešenja za svako domaćinstvo i poslovnu strukturu.
Verujemo da je za vođenje uspešnog biznisa neophodno izgraditi čvrst temelj koji pokreće vaš poslovni rast. Naše glavne osnovne vrednosti su: Ekspertski pristup, Visoka efikasnost, Bezbednost, Poverenje, Težnja ka poboljšanju.

https://www.youtube.com/watch?v=pC6uF7CUD4o