Skip to main content

O nama

Dostignuća

“Prestižni projekati,  veliki broj stambenih zgrada, luksuznih vila i porodičnih domova, govore u naše ime.”

Porodička kompanija sa trgovačkom tradicijom

Porodica Đulović se više od 100 godina bavi trgovinom u Novom Pazaru, a tradicija dobre trgovine se prenosi sa kolena na koleno.

Kompanija Djulovic-Ru.Com je porodična kompanija koja postoji od 1991. godine. Osnovač kompanije je Rustem Đulović, koji je stvorio renome i ime pravog trgovca, koje znaju i vam granica Srbije. 

Uvoznici smo različitih artikala i roba iz zemalje i inostranstva. Naši partneri su renomirane fabrike sa poslovnim sertifikatima i standardima, kao i kvalitetom robe na najvišem nivou. Veliki svetski proizvođači iz Italija, Slovenija, Španija, Turska, Indija kao i naši dobavljači iz regiona. Svakodnevo roba iz celog sveta dolazi kod nas. Najmoderniji i najlepši salon keramičkih pločica i opreme za kupatila, na 2000 m²,  sa parkingom u centru grada! Prodajni objekati specijalizovani za elektro materijal, vodovod, kanalizaciju i grejanje i dva velika magacina.

Zapošljavamo više 50 ljudi.
Svakog dana, 10 naših vozila besplatno dostavilja robu našim dragim kupcima širom Novog Pazara, Sjenice, Tutina, Raške i Kopaonika a po potrebi i cele Srbije. Naši kupci su  iz celog regiona.

Tu smo zbog Vas, OD TEMELJA DO KROVA! Tim Djulović-Ru.Com

2000

Salona keramike i kupatilskog nameštaja, u strogom centru grada.

15000

Proizvoda i roba na lageru. Od keramike, preko elektormaterijala, vodo-kanalizacije do grejanja.

30

Godina trgovačkog iskustva i rada. 100 godina tradicije. Više od 40 dobavljača.

Partneri