Skip to main content

Ragno

Efekti mermera kamena cementa drveta

OD TEMELJA DO KROVA - DJULOVIĆ-RU.COM
Ragno je jedan od istorijskih protagonista rasta i uspeha italijanske industrije keramičkih pločica širom sveta. Osnovan je 1949. godine u Sasuolu. Ragno postaje jedan od ključnih aktera rasta keramičkog okruga zahvaljujući svojoj sposobnosti da proizvodi zidne pločice za kućne prostore.
Sa sve većom orijentacijom prema potrebama kupca i tržišta, koja je dovela do razvoja širokog spektra proizvoda u skladu sa potrošačkim trendovima, stilovima i ukusima.
Ragno nudi karakteristike jasno definisanih, pouzdanih rešenja, sa sposobnošću da traju tokom vremena. A opet, stalno se razvija i obnavlja sa dizajnom enterijera novi trendovi. Od porculana do belog tela sa jednokrilnim materijalima i staklenim mozaikom, za unutrašnji i spoljašnji pod i zid obloge. Ragno nudi kompletan, sve više „specijalizovan“ asortiman, koji interaktivno deluje sa svetom arhitektonskog dizajna pomoću modularnih, fleksibilnih rešenja namenjenih stambenim prostorima i još mnogo, mnogo više.

Firma Ragno je u sastavu Marazzi Grupo.

Estetska i dekorativna evolucija keramičkih materijala dovela je do tako izvrsnih rezultata da se preispituje njihova uloga u dizajnu enterijera i arhitektonskim rešenjima. Mogu se nanositi na podove ili zidove, pa čak i na pomični ili fiksni nameštaj - računajući na njihove značajne tehnološke performanse.

Anka Seramik

26 products

Bien

46 products

Kutahya

62 products

Ragno

56 products

Yurtbay

45 products

Zorka Keramika

18 products