Skip to main content

Yurtbay

Efekti mermera kamena cementa drveta

OD TEMELJA DO KROVA - DJULOVIĆ-RU.COM
Sledeći proces je započeo priznavanjem porodice Iurtbai u globalnoj ekonomiji sa njenom dobro uspostavljenom industrijskom istorijom i njenim početnim korakom u keramičkoj industriji. Godine 1995. osnovano je postrojenje Iurtbai Seramik Eskisehir sa 700 hiljada kvadratnih metara na otvorenom i 100 hiljada kvadratnih metara zatvorenih proizvodnih kapaciteta.

Sa strategijom „Kualiti First“ i razumevanjem, proizvodnja se neprestano povećavala godinama i dostigla 25 miliona kvadratnih metara proizvodnje godišnje. Kao rezultat toga, izvozni poslovi u 56 zemalja su u toku. Iurtbai je počeo da radi sa najvećim svetskim i stranim lancima prodaje i dostigao je veće stope rasta u celom sektoru. Ključ ovog međunarodnog uspeha bio je „Bez kompromisa u pogledu kvaliteta, pravog proizvoda i proizvodnje po svetskim standardima“.
Svojom pouzdanošću, Iurtbai Seramik je pionir i osnivač dugogodišnje saradnje kod kuće.
Ostvarujući domaću prodaju putem 5 regionalnih direkcija koje se nalaze u Istanbulu, Ankari, Adani, Antaliji i Izmiru, Iurtbai Seramik je nastavio svoje poslovanje kako bi povećao broj svojih prodavnica i dalje proširio svoju mrežu.

Odražavajući svoju dinamičku strukturu kroz svoje projekte, Iurtbai Seramik nastavlja da donosi dodatnu vrednost industriji i nosi imidž svog brenda korak dalje, dolazeći do estetskih i ekoloških rešenja.

Estetska i dekorativna evolucija keramičkih materijala dovela je do tako izvrsnih rezultata da se preispituje njihova uloga u dizajnu enterijera i arhitektonskim rešenjima. Mogu se nanositi na podove ili zidove, pa čak i na pomični ili fiksni nameštaj - računajući na njihove značajne tehnološke performanse.

Anka Seramik

26 products

Bien

46 products

Kutahya

62 products

Ragno

56 products

Yurtbay

45 products

Zorka Keramika

18 products