Skip to main content

Vodovod i Kanalizacija

poznati brendovi kvalitet garancija

OD TEMELJA DO KROVA - DJULOVIĆ-RU.COM

S vizijom za inovaciju

Bliskost je pitanje poimanja.

Mi smo globalno aktivni proizvođač sanitarnih proizvoda i instalacijskih sistema, a naše obećanje glasi: »close to you«.

Kao nezavisno porodično preduzeće već smo više od 30 godina blizu ljudima i tržištima. Zanimanje za svet naših kupaca vodi nas ka promišljenim proizvodima i uslugama, a i dalje će biti naš poticaj za inovacije.

Voda unutra, voda van
Glavnu delatnost tvrtke TECE jednostavno je objasniti. Dovesti vodu u kuću i opet je odvesti iz kuće – uz pionirski duh koji je tipičan za naše poduzeće.

Kako spojeve cevi učiniti jednostavnijima i sigurnijima?

Odgovor na ovo pitanje daje TECEflex plastična cev s aluminijskim plaštem. Zbog svog priključka bez O-prstena, ova cev montažeru pruža do sada nepoznatu sigurnost u montaži. Već se dokazala milion puta te se primenjuje širom svijeta.

Kako funkcioniše usavršeni vodokotlić?

Odgovor daje TECE vodokotlić. Ovo je prvi tvornički predmontiran vodokotlić koji je zapečaćen tokom faze grube gradnje. Opremljen s dve količine ispiranja i 10-litarskim spremnikom, dopušta najširu moguću primenu. Danas je dopunjen asortimanom visokokvalitetnih aktivacijskih tipki za ispiranje.

Kako se udobnije tuširati?

Odgovor daje TECE sa svojim tuš kanalicama i time postavlja novi standard u uređenju kupatila. Modularni sustav različitog dizajna, funkcija i kvaliteta do danas je prodan više od milion puta.

Što mora moći WC s funkcijom bidea, a da bude sveden na bitno?

Odgovor je TECEone WC s funkcijom bidea. On objedinjuje komfor, dizajn i funkcionalnost po povoljnoj cijeni. Ovdje nema komplicirane tehnologije ni struje – već se jednostavno priključi na vod tople vode.

Povezano sa budućnošću

Rešenja orijentisana ka budućnosti

Mi se bavimo temama i trendovima koje prožimaju svet budućnosti. Pri tom naš pogled nije usmeren samo ka tehnologiji već i ka održivim procesima i odgovornoj saradnji jednih sa drugima. Mi razvijamo proizvode, sisteme i servise koji prave mostove u budućnosti i koji predviđaju nadolazeće izazove. Kako bi vaš život bio lakši.

Brže, dinamičnije i efikasnije – svet sutrašnjice je umrežen svet koji možete optimalno iskoristiti. Uz Wilo budućnost počinje sada: Mi umrežavamo pumpe i pumpne sisteme na pametan način kako bi olakšali vaš rad. Zahvaljujući pregledu na vašem mobilnom uređaju možete imati pod kontrolom mesta uređaja, stanje u radu i zahteve za održavanjem – u svakom trenutku i svua.

Naši proizvodi i rešenja za potrošnu vodu u segmentu kuća za jednu i dve porodice.

Mi nudimo mnogobrojne inteligentne pumpe i sisteme,

koji sva kodnevnicu naših korisnika čine jednostavnijom i prijatnijom.

Naša energetski efikasna rešenja nisu osmišljena samo za kuće za jednu i dve porodice, javne i komercijalne objekte, već i za primene koje su najpogodnije za vodoprivredu. U oblastima grejanja, klimatizacije, hlađenja, vodosnabdevanja, kao i zaprljane i otpadne vode, primenjuju se Wilo proizvodi.

Pogled u svet sutrašnjice

U središtu našeg delovanja se nalaze naši klijenti. Vi ste naš pokretač za tehnološke inovacije i rešenja koji daju odgovore na goruća pitanja budućnosti. Na taj način budućnost već danas postaje stvarnost: Wilo brings the future. A mi je činimo boljom za Vas

Navodnjavanje i prskanje

Navodnjavanje i prskanje su lakši sa Wilo-Initial Jet pumpom! Samousisna višestepena centrifugalna pumpa sa robusnom konstrukcijom za dugotrajan rad. Pogodna je za upotrebu zbog svoje male težine i kompaktnih dimenzija. Prednost Wilo-Initial Jet sistema je u velikoj pouzdanosti snabdevanja zahvaljujući dobroj hidrauličkoj snazi. Čak i kod malog protoka vode može da dosegne dubinu od 7 m.

Sigurno i stabilno povećanje pritiska u dnevnom boravku.

Vilo-PB je samousisavajuća, jednostepena centrifugalna pumpa za automatsko dovod vode/povećanje pritiska. To je instalacija nadole za snabdevanje iz rezervoara (npr. Povišenog rezervoara) na krovu do tačaka za vađenje koje se nalaze ispod za porodične/dvoporodične kuće. To je idealna pumpa u slučaju niskog ili promenljivog pritiska vode u javnoj distributivnoj mreži i garantuje stabilan pritisak vode zbog automatskog rada.

Poverenje, znanje, kvalitet, inovativnost – to je WILO

Kod tehnički besprekorno instaliranih sistema za distribuciju, koji se redovno i stručno održavaju i koriste, voda se ne prlja materijalima, supstancama ili legionelom. Ključna komponenta za visok kvalitet pitke vode je izuzetno upravljanje sistemom. Za te sisteme su odgovorni distributeri vode i vlasnici ili operatori objekata. Za ove zadatke Wilo nudi prilagođena i visokokvalitetna rešenja u koje možete imati poverenja.

Besprekorni kvalitet vode do vaše kućne.

Ispravna instalacija pitke vode

Vlasnici ili operatori zgrada snose odgovornost za dalji kvalitet vode.

Kako bi se ove obaveze ispunile i kako biste se pridržavali propisanih graničnih vrednosti, dobro promišljeni izbor i instalacija cevovoda i instaliranih pumpi je izuzetno važna.

Otkijte PEŠTAN

Mi gradimo poverenje

SAVREMENA REŠENJA

Kompanija je osnovana 1989. godine i bavila se proizvodnjom cevi za vodu od polietilena. Vremenom je uvodila nove materijale (polipropilen i PVC) i širila proizvodni program. Danas se u ponudi može naći preko 8000 proizvoda.

U okviru Piping Solutions možete naći veliki izbor cevi za niskogradnju i visokogradnju, odnosno cevi za vodu i grejanje, kanalizaciju, drenažu i zaštitu kablova koje odgovaraju različitim zahtevima u pogledu ugradnje i održavanja. Proizvodi su napravljeni od vrhunskih materijala, tako da Vam nudimo samo proizvode izvanrednog kvaliteta.

Cevi za vodu od poletilena visoke gustine

Cevi za vodu u PEŠTAN-u proizvode se isključivo od originalnog PE visoke gustine PE80 i PE100. MRS-klasifikacija MRS = 8 MPa odnosno MRS = 10MPa znači da će cevi i posle 50. godine trpeti isto naprezanje. PEŠTAN koristi najbolje sirovine od renomiranih svetskih proizvođača. Kvalitet proizvoda ostvarujemo preko službe kvaliteta u sopstvenoj laboratoriji. Korišćeni materijali poseduju dokaz nezavisne evropske labaratorije za MRS klasifikaciju. Koeficijent sigurnosti ovih cevi je 1,25. Cevi u potpunosti odgovaraju SRPS-EN12201. Obeležavanje cevi odgovara evropskim normama.

HT (PP) CEVI

i fiting za kućnu kanalizaciju

Cevi za sisteme kućne kanalizacije sa odgovarajućim spojnicama su predviđene za uklanjanje svih vrsta otpadnih voda. Veoma lako se postavljaju, a spajaju se međusobno spojnim elementima pri čemu se gumenim prstenovima obezbeđuje potpuna zaptivenost spoja. Cevi izdržavaju temperature do + 90 °C. Otporne su na slanu vodu, alkohol, kiseline, alkale, sulfate, agresivne gasove i sve vrste deterdženata. Sa druge strane, ne mogu se koristiti za otpremu vode koja sadrži visok procenat benzena, benzina (nafta) ili acetona. Peštan HT(PP) cev proizvodi se najnovijom tehnologijom kao troslojna kompozitna cev izvanrednih mehaničkih karakteristika. Unutrašnji sloj cevi izveden je u beloj boji . Ovaj sloj omogućava laku inspekciju cevovoda kamerama sto je uslov u savremenoj stanogradnji.

Piping Solutions

veliki izbor cevi za niskogradnju i visokogradnju, odnosno cevi za vodu i grejanje, kanalizaciju, drenažu i zaštitu kablova.

Savremeni dizajn fitinga

Najsavremenija tehnologija ekstruzije troslojnih cevi, materijali modifikovani mineralnim aditivima podigli su sisteme za odvod zaprljanih i otpadnih voda unutar građevinskih konstrukcija na jedan viši nivo.

Pedrollo - Italija

Pedrollo se fokusirao na

INOVACIJE | KVALITET | POUZDANOST

Pedrollo pumpe za vodu predstavljaju aluziju na vodosnabdevanje širom sveta. Pedrollo koristi najviši nivo tehnologije i automatizacije što kompaniju pozicionira u sam vrh u oblasti vodosnabdevanja uzimajući u obzir i veličinu investicija i mogućnost kontrole kvaliteta proizvodnog procesa. Zahvaljujući visokoj automatizaciji u procesu proizvodnje, Pedrollo pumpe za vodu su u mogućnosti da ponude visoko kvalitetnu robu po pristupačnoj ceni. Sa istim kvalitetom proizvoda za ceo svet.

Otkrijte Europlast

Kompletan asortiman PVC materijala

Kompletan asortiman PVC vodovodnog materijala potrebnog za razvoj vodovodne mreže.

 1. Fluidterm program je namenjen za javno, privatno i industrijsko vodosnabdevanje, za hladnu i za toplu vodu, kao i za higijensko sanitarnu vodu. Može se koristiti u instalaciji  za transport pijaće vode. Naša ponuda je koncipirana shodno vašim potrebama, pa se naš proizvodni program izrađuje u pet boja: beloj, zelenoj, sivoj, tamno plavoj i svetlo plavoj a sve pod motoom „NOVI CEVOVOD ZA NOVI VEK“
 2. Kompresionog fitinga u rasponu od 1/2″ – 2.5″
  Po pitanju proizvodnje kompresionog fitinga, kompanija Europlast Dinić je lider kako na domaćem tako i na inostranom tržištu. Jako smo ponosni na činjenicu da smo jedini proizvođači kompresionog fitinga, koji imaju kompletnu i zaokruđenu ponudu svih dimenzija.

Otkrijte Würth Srbija

Würth Srbija

Ulažemo velike napore da ostanemo prepoznatljivi po vrhunskom kvalitetu proizvoda i usluge, uz istovremenu brigu o zajednici u kojoj poslujemo. Zapošljavamo kvalitetne ljude koji će podržati naša strateška opredeljenja.

Otkrijte Livnicu Titan

Visokokvalitetno belo liveno gvožđe.

100 godina tragicije.

LIVARNA TITAN je specijalizovani proizvođač visokokvalitetnih livenih gvozdenih odlivaka sa širokim spektrom mehaničkih svojstava, koristeći najnovije postupke livenja u savremenoj, automatizovanoj liniji livnice.
Naši kupci iz centralne i zapadne Evrope, gde se prodaje preko 90% naših proizvoda, potvrđuju naš kvalitet. Zahvaljujući velikom broju naših proizvoda, širimo se na nova tržišta i učvršćujemo svoju poziciju na našim tradicionalnim tržištima. U mogućnosti smo da prilagodimo naše proizvode zahtevima kupaca.

Osnovni ciljevi livačke grupe Titan su:

 • Zadovoljni kupci
 • Razvoj i pozitivan rast
 • Kreativni saradnici
 • Zdravo i bezbedno okruženje

Otkrijte Beorol

MI SMO VODEĆI PROIZVOĐAČ

Ponosni, što smo pomagali pri uređenju i ulepšavanju Vaših domova.

Za 23 godine poslovanja Beorol je postao vodeća kompanija u regionu u oblasti proizvodnje molerskog alata kao i uvoza i distribucije ručnog alata i pribora za završne radove u građevinarstvu, zaštitne opreme, tehničke hemije, baštenskog i kućnog programa. Sve ovo ukazuje da su Beorol proizvodi i širina asortimana opravdali ukazano poverenje naših kupaca.

Zato smo odlučili da Vam ponudimo nešto više. Naime, naš asortiman se konstantno širi i prilagođava Vašim potrebama i željama. Osim što se odlikuju kvalitetom i pristupačnim cenama, Beorol proizvodi su jednostavni za korišćenje i omogućuju Vam potpuno samostalan rad, bez posrednika i dodatnih troškova.

MOLERSKOG ALATA, VALJAKA, ČETKI, PLASTIČNOG ALATA

 • Gleterice
 • Mistrije i špahtle
 • Brusno rezni pribor
 • Teleskopi, pištolji za pur penu, mikseri
 • Baštenski program
 • Silikoni
 • Pur pene
 • Metri, libele, ravnjače
 • Kolor sprejevi
 • Rukavice

Otkrijte AFIX

POLIETILENSKE CEVI ZA VODU

AFIX je specijalizovani smo za proizvodnju i prodaju instalacione opreme za vodovod, kanalizaciju i navodnjavanje, kao i druge opreme koja se koristi u savremenom projektovanju i izgradnji stambenih, poslovnih, industrijskih i drugih objekata.

Navodnjavanje kapajućim crevima po sistemu „kap po kap“ predstavlja ravnomerno i sporo navodnjavanje biljaka pomoću ugrađenih kapalica.

Proizvodimo creva sa kapalicama za ravne terene, creva sa kompenzacionim (PC) kapalicama za brdske terene i terene pod nagibom koji je veći od 3%, kao i creva bez kapalica, na koja se naknadno, po potrebi, ugrađuju spoljne kapalice.

Kod nas možete kupiti spojne elemente i svu prateću opremu za instalaciju sistema

„kap po kap“.