Skip to main content

Tuš Kade

poznati brendovi Kolpa San Polyagram Hatria

OD TEMELJA DO KROVA - DJULOVIĆ-RU.COM

Tuš Kade

TUŠ KADE

Tuš kade su izrađene od visoko-kvalitetnog akrila za sanitarnu upotrebu, anti-baktericidnog  i otpornog na UV zračenje. Donja strana tuš kade je specijalno ojačana.

Tuš kade se, po pravilu, isporučuju u setu sa specijalnim pocinkovanim metalnim postoljem i bočnim oblogama od akrila, ali se mogu isporučivati i bez njih za slučaj građevinske ugradnje. Takođe se mogu naručivati u kompletu sa tuš kabinama. Nudimo i tuš kade specijalnih oblika sa povećanom dubinom – duboke tuš kade.

Tuš kade sa povećanim otvorom za odvod vode (Ø 90 mm) izrađujemo u više oblika i dimenzija. Ove tuš kade se razlikuju i po tome što su tuš kada i stranice iz jednog dela. Tuš kada je posebno ojačana sa donje strane te se može postaviti direktno na pod kupatila.

Tuš kade Alfa kakarteriše poseban dizajn i veliki dijapazon dimenzija. Ova grupa tuš kada u svom sastavu ima samu tuš kadu, bočne stranice i  postolje. Tuš kade i stranice su napravljene od sanitarnih akrilnih ploča visokog kvaliteta i otpornih na UV zračenje. Tuš kade su ojačane poliesterskim kompozitom.

Raznovrsne dimenzije, oblici i dekorativne varijacije

Kade od mermera ili akrila, standardne i dizajnerske, kvadratne, pravougaone ili zaobljene, a sve dizajnirane za svakodnevnu funkcionalnost i udobnost prilikom upotrebe.

Lifestyle

Kako odabrati kvalitetan kupatilski nameštaj

Vlaga u kupatilu može da ima veliki uticaj na kupatilski nameštaj jer usled njene pojave drvo može…
Preproruke
Svež sloj boje u vašem kupatilu
Preproruke
Najbolji prijatelj svakog električara
Preproruke
Kako sprečiti i lečiti koroziju