Skip to main content

Ormari i vertikale

poznati brendovi PinoArt Iberia nameštaj Kolpa San Roper

OD TEMELJA DO KROVA - DJULOVIĆ-RU.COM

PinoArt

Tokom svog 21-godišnjeg postojanja, i osnivanja porodične zanatske radnje, 1998 godine registrovana je pod imenom, ztr “Drvo-Stil”, koja se bavi proizvodnjom kupatilskog nameštaja. Kako poslovanje zanatske radnje “Drvo-Stil” ide uzlaznom linijom, donosimo odluku 2011 godine o osnivnju preduzeća sa današnjim imenom “Pino Art” doo, kao pravnim naslednikom ztr “Drvo-Stil”.

Orka Banyo

1992. ORKA Ahsap Urunleri San. Trgovina Ltd. Sti. Kupaonica ORKA, koja je svoj put s ciljem prodaje građevinskog materijala započela od 1994. godine, specijalizirala se samo za kupaonski namještaj kako bi pružila kvalitetniju uslugu u skladu s potrebama tržišta, te oblikuje stambene prostore dizajnom koji odgovara svakom budžetu i svaki prostor.

U sektoru nameštaja za kupatila, gde posluje više od četvrt veka, svojim korisnicima nudi brza, visokokvalitetna i praktična rešenja kombinujući svoju vrhunsku tehnologiju i izuzetnu snagu dizajna sa profesionalnom izradom i dugogodišnjim iskustvom.

ORKA kupatilo, sa razumevanjem kvaliteta i postprodajne usluge, radi pod imenom ORKA Ahsap ve Iapi Urunleri San. Inc. kao lider u industriji.

Pratite lifestyle MAGAZIN