Skip to main content

Schneider

Razvodne table Minijaturni prekidači Nosači osigurača Rastavljači Nadzor i centralno upravljanje

OD TEMELJA DO KROVA - DJULOVIĆ-RU.COM

Upravljanje rasvetom

Vaš dom bi trebalo da se prilagođava vašim željama, bilo da je reč o podešavanju savršene temperature ili podešavanju nivoa osvetljenosti. Naša pametna rešenja za grejanje i rasvetu pomažu vam da unesete veću udobnost u svoj dom. Sada možete mirno i bez muke da uživate u životu.

Upravljanje grejanjem

Dani tokom kojih vam je pretoplo ili suviše hladno su prošlost. Naši termostati automatski podešavaju temperaturu prema vašem jedinstvenom rasporedu. Naš sistem grejanja pamti kada ste kod kuće i kada ste odsutni, kao i kakvu temperaturu želite za prijatan noćni san.

Vaš Stil

Tajna prelepog doma je u detaljima. Sa brojnim linijama proizvoda, osmišljenim da udovolje različitim ukusima i zahtevima iz čitavog sveta, možete lako da pronađete završne detalje koji se neprimetno uklapaju u vaš enterijer i nadopunjuju vaš stil.

Domišljata rešenja za vaš dom

Naši proizvodi i rešenja štite vašu porodicu i vaš dom od rizika smrtonosnog strujnog udara i požara, i štite vašu elektronsku opremu od naponskih udara. Mi poboljšavamo vaš enterijer modernim prekidačima i činimo vaš život jednostavnijim time što dodajemo praktične funkcije vašim uređajima.

https://www.youtube.com/watch?v=VbldHPFltQQ&t=14s&ab_channel=SchneiderElectric
Play Video
Look Inside

Mi verujemo da je pristup energiji osnovno ljudsko pravo.

Osposobljavamo sve da maksimalno iskoriste svoju energiju i resurse, obezbeđujemo primenu principa „Life Is On“ na sve, na svakom mestu, u svakom trenutku.

Otkrijte Schneider Electric

Estetska i dekorativna evolucija keramičkih materijala dovela je do tako izvrsnih rezultata da se preispituje njihova uloga u dizajnu enterijera i arhitektonskim rešenjima. Mogu se nanositi na podove ili zidove, pa čak i na pomični ili fiksni nameštaj - računajući na njihove značajne tehnološke performanse.

Anka Seramik

26 products

Bien

46 products

Kutahya

59 products

Ragno

56 products

Yurtbay

45 products

Zorka Keramika

18 products