Skip to main content

Kutahya

Efekti mermera kamena cementa drveta

OD TEMELJA DO KROVA - DJULOVIĆ-RU.COM
Biti vodeća kompanija u sektoru keramike koja prve ostvaruje prateći tehnološki razvoj po principu "Postanite prvi ili najbolji".
Da bismo sprečili zdravstvene probleme i povrede poduzimanjem maksimalnih preventivnih mera u vezi sa zdravljem i sigurnošću na radu naših cenjenih radnika koji su garancija našeg kvaliteta i sigurnosti, doprinose individualnom razvoju kroz obuke, povećavaju njihovu motivaciju i razvijaju svest o radu odgovornost za to osiguravajući njihovo učešće u procesima rada.
Korišćenje energije na najefikasniji način u fazama projektovanja, kupovine i proizvodnje, zaštita prirodnih resursa, smanjenje količine otpada i zaštita životne sredine sprečavanjem zagađenja tokom životnog ciklusa naših proizvoda.
Da potpišemo nove i originalne dizajne koji se čine nemogućim za realizaciju u našoj kompaniji, pridajući značaj istraživačko - razvojnim i inženjerskim radovima kombinujući našu naprednu tehnologiju i iskustva i postajući vodeća kompanija u keramičkom sektoru sa kvalitetnim proizvodima i širokim spektrom proizvoda.

Estetska i dekorativna evolucija keramičkih materijala dovela je do tako izvrsnih rezultata da se preispituje njihova uloga u dizajnu enterijera i arhitektonskim rešenjima. Mogu se nanositi na podove ili zidove, pa čak i na pomični ili fiksni nameštaj - računajući na njihove značajne tehnološke performanse.

Anka Seramik

26 products

Bien

46 products

Kutahya

59 products

Ragno

56 products

Yurtbay

45 products

Zorka Keramika

18 products