Skip to main content

GEBERIT

Tipke za Aktiviranje Ispiranja kod Ugradnih Vodokotlića Izbor je Važan

OD TEMELJA DO KROVA - DJULOVIĆ-RU.COM

FUNKCIJA I FORMA

DOVEDENE DO SAVRŠENSTVA

Geberit tipke za aktiviranje neće vas pridobiti samo svojim izgledom, nego će vas oduševiti i raznolikim funkcijama. Ovde spada integrisana funkcija pročišćavanja vazduha kod većine tipki iz Sigma serije.

BESKONTAKTNO AKTIVIRANJE

Geberit tipke za aktiviranje obogatiće vaše kupatilo najmodernijim sanitarnim komforom. Ispiranje WC šolje može biti beskontaktno, a elegantna igra boja doprineće prijatnoj atmosferi u vašem kupatilu.

SOFT-TOUCH

Za posebno tiho aktiviranje ispiranja u ponudi su tipke za čije aktiviranje je potreban samo nežan dodir.

U RAVNI ZIDA

Geberit Sigma 60 tipka postavlja se u ravni sa zidom tako da ništa ne ometa harmoničnu površinu zida. Svojom minimalističkim dizajnom savršeno se uklapa u aktuelne trendove, a ujedno je i pravi izbor ako želite elegantno kupatilo.

GEBERIT TIPKE ZA DALJINSKO AKTIVIRANJE

U asortimanu Geberit tipki za aktiviranje nalaze se i posebno male tipke za daljinsko aktiviranje. Mogu da se postave bilo gde u prostoru.

https://www.youtube.com/watch?v=f69ZN9XUClQ&t
Company Movie

Made by Geberit

Grupa Geberit, koja je aktivna širom sveta, lider je na evropskom tržištu sanitarnih proizvoda i nudi jedinstvenu dodatnu vrednost kako u oblasti sanitarne tehnologije, tako i u oblasti keramike za kupatila. Ko smo i šta radimo predstavljeno je u ovom dvominutnom korporativnom filmu.

GEBERIT SIGMA 21

Neka vaše kupatilo bude vaš odraz. Geberit Sigma21 bez okvira, podloga je za visokokvalitetne materijale poput stakla ili kamena. Pored toga, pruža mnoštvo mogućnosti kod izbora i postavljanja ispune.

Materijali visokog kvaliteta poput stakla ili kamena
Dostupan dodatak za ubacivanje uloška za dezinfekciju
Ispuna po želji kupca.

SLOBODA U DIZAJNIRANJU

Geberit tipke za aktiviranje udružuju inteligentne funkcije sa komforom, za veću svežinu i čistoću u kupatilu:

 • Beskontaktno ispiranje WC šolje
 • Dodatak za ubacivanje uloška za dezinfekciju
 • Ventilacija neprijatnih mirisa
 • Mogućnost ugradnje tipke u ravni sa zidom

TO NIJE BILO KOJE KUPATILO, TO JE VAŠE KUPATILO

Pločice birate po sopstvenom ukusu. Ne pristajete na kompromise kod izbora WC šolje i armature za umivaonik. Budući da je važno da napravite pravi izbor, Geberit nudi tipku za aktiviranje ispiranja WC šolje koja će upotpuniti dizajn vašeg kupatila i razmaziti vas svojim funkcijama.

https://www.youtube.com/watch?v=64ajz8tnB6E

INSTALACIJA I POTROŠNI MATERIJAL

Nenametljivo svetlo za orijentaciju

Nenametljivo svetlo za orijentaciju

Pristupačnost

Jednostavnije ne može: Otvorite Geberit tipku za aktiviranje, ubacite uložak za dezinfekciju i zatvorite je.

Saćasti filter

Keramičkom saćastom filteru se takođe može lako pristupiti i može ga zameniti krajnji korisnik.

GEBERIT DUOFRESH MODUL SA SVETLOM ZA ORIJENTACIJU

GEBERIT DUOFRESH MODUL SA SVETLOM ZA ORIJENTACIJU

Novi modul za ventilaciju neprijatnih mirisa može se naknadno ugraditi u svaki Sigma ugradni vodokotlić. Pored filtera za ventilaciju neprijatnih mirisa, modul poseduje i svetlo za orijentaciju, kao i dodatak za ubacivanje uložaka za dezinfekciju. Za rad modula potrebno je obezbediti priključak za struju.

Geberit DuoFresh modul uklanja neprijatne mirise na samom mestu njihovog nastanka. Izvlači neprijatne mirise kroz ispirnu cev do keramičkog saćastog filtera i vraća svež vazduh nazad u prostoriju. Pored toga, uz DuoFresh modul dobijate i dodatne funkcije:

 • LED svetlo za orijentaciju, koje se nalazi ispod tipke, obezbeđuje diskretno noćno osvetljenje. Zahvaljujući senzoru, svetlo i jednica za ventilaciju se automatski aktiviraju kada se približite i na isti način se gase nakon upotrebe. Podešavanja senzora za blizinu se mogu postaviti po individualnim potrebama preko aplikacije.
 • Dodatak za ubacivanje uložaka za dezinfekciju. Ovi ulošci boje vodu u plavo i ostavljaju prijatan i svež miris nakon ispiranja..
 • Transformator se prodaje kao poseban proizvod.
 • Zahvaljujući posebnom mehanizmu, tipka se jednostavno može skinuti radi servisiranje.
 • Dodatak za ubacivanje uložaka za dezinfekciju nalazi se odmah iza tipke i lako mu je pristupiti.
 • Keramičkom saćastom filteru se takođe može lako pristupiti i može ga zameniti krajnji korisnik.
 • Intenzitet svetla za orijentaciju i vremenski interval aktivacije se može podesiti preko aplikacije.

SVE JE MOGUĆE – GEBERIT SISTEMI ISPIRANJA

USAGLAŠENE DIZAJN LINIJE

U Geberit asortimanu nalaze se i tipke za ispiranje pisoara čiji je dizajn usaglašen sa dizajnom tipki za ispiranje vodokotlića. Jedno im je zajedničko: njihov izgled savršeno se uklapa u dizajn porodice kojoj pripadaju.

Rešenja iz Geberita su pouzdana, skrivena iza zida, pružaju besprekornu funkcionalnost, najviši komfor i maksimalan radni vek. Tipka za aktiviranje je jedini deo ugradnog vodokotlića koji korisnik može da vidi. Različiti sistemi ispiranja mogu da se izaberu u skladu sa primenom ili posebnim uslovima gradnje. Geberit tipke za aktiviranje mogu jednostavnije da se pridruže odgovarajućim vodokotlićima jer nose zajedničko „prezime“: Sigma, Omega ili Delta.

SAMOSTOJEĆI PREDZIDNI ELEMENTI ZA NOVOGRADNJU I RENOVIRANJE

Geberit Duofix nudi opsežan program sa univerzalno upotrebljivim i samostojećim instalacionim elementima. Raspoloživi su u suvoj gradnji za sve sanitarne aparate. Instalacioni elementi su podesni za instalacije sa pregradnim zidom, instalacije u zidu sa laganom konstrukcijom zidova, kao i za predzidne konstrukcije sa delimičnom visinom i visinom etaže. Za upotrebu u novogradnji i renoviranju.

GEBERIT DUOFIX INSTALACIONI ELEMENTI ZA ODGOVARAJUĆI PRIKLJUČAK

Zahvaljujući preko 200 varijanti, Geberit Duofix instalacioni elementi pokrivaju gotovo svaku upotrebu koju zamislite. To omogućava instaliranje WC-a, pisoara, umivaonika, armatura i zidnih odvoda.

1. korak:

Geberit Duofix sistemsku šinu montirajte i uglavite Geberit Duofix sistemski element odozgo i dole u sistemsku šinu.

2. korak:

Geberit Duofix instalacioni elementi postavite na sistemski element i učvrstite pomoću ugla.

3. korak:

Fiksiranje brzim konektorom u šini.

PRECIZNA REŠENJA U SUVOJ GRADNJI

ZA SKORO SVAKU GRAĐEVINSKU SITUACIJU

Geberit Duofix nudi precizna rešenja za instalaciju na gradilištu. Osim toga, Geberit Duofix sistemske šine i stubovi omogućavaju postavljanje kompletnih Geberit Duofix sistemskih zidova. Pri tom ispunjavaju sve standardne i posebne zahteve, kao i ostala konkurentska rešenja.