Skip to main content

Grohe

Prikriveni Tuševi Izloženi Tuševi Visoke performanse Jednostavna montaža

OD TEMELJA DO KROVA - DJULOVIĆ-RU.COM

PREPUSTITE SE ČARIMA KUPANJA

Prostor je dragocenost i često ga nema dovoljno.

Skrivene instalacije nude više prostora pod tušem bez narušavanja funkcionalnosti ili komfora. One takođe nude dodatne prednosti praktične prirode: čišćenje postaje brže i praktičnije.

Skrivena tehnologija: više za Vas.

Svojim univerzalnim rešenjima, naš GROHE Rapido SmartBox sistem je odgovor za sve. Nikada ranije rešenje od GROHE-a nije nudilo toliko različitih opcija i toliko fleksibilnosti i slobode. A sa GROHE Rapido SmartBox sistemom možete odmah instalirati paket a odlučivati o dodacima kasnije.

GROHE SMARTCONTROL

Omogućava moćan, besplatan tuš, koji potpuno kontrolišete.
GROHE SmartControl je inovativna funkcija tuša koja omogućava lako podešavanje jačine i temperature, kao i odabir željenog mlaza i prebacivanje između tuša i slavine. Jednostavno okrenite ručicu GROHE ProGrip da biste povećali intenzitet – od eko do punog protoka – i spustite na dole da biste ga smanjili. Pritisnite ukoliko želite da zatvorite vodu na kratko. SmartControl Vam čak omogućava da sačuvate svoje postavke za sledeći put.

Pritisnite dugme da biste pokrenuli tuš.

Grohe Smartcontrol

Okrenite da biste promenili intenzitet od eko do punog protoka.

Lako podešavanje jačine

Pritisnite ponovo da biste zaustavili vodu.

Vaše postavke će ostati iste kada sledeći put pokrenete tuš.

GROHE TUŠEVI – PODMLAĐIVANJE ILI OPUŠTANJE?

Naš jedinstveni dizajn distribuira istu količinu vode kroz svaku mlaznicu, što rezultira ujednačenim raspršivanjem. Bez obzira na to koji obrazac odgovara Vašem raspoloženju – Rain, SmartRain, mlaz ili masaža – zagarantovano je fenomenalno iskustvo. TrioMassage i ActiveRain opcije su najnoviji primeri tehnološke GROHE DreamSpray inovacije.

VAŠA PREČICA DO UŽIVANJA

Izloženi GROHE tuševi omogućavaju Vam da svoje planove pretvorite u stvarnost lakše nego što biste verovali da je moguće. Put od planiranja do uživanja može biti samo jedan jednostavan korak.

PRIKRIVENI
TUŠEVI

Otkrijte teehnologiju prikrivenih sistema tuša. Prostor je dragocenost i često ga nema dovoljno. Skrivene instalacije nude više prostora pod tušem bez narušavanja funkcionalnosti ili komfora.

IZLOŽENI
TUŠEVI

Izloženi GROHE tuševi omogućavaju Vam da svoje planove pretvorite u stvarnost lakše nego što biste verovali da je moguće. Put od planiranja do uživanja može biti samo jedan jednostavan korak.

PROIZVODI ZA TUŠEVE PO MERI

Kreirajte svoje lično spa iskustvo po meri sa GROHE. Ovaj kosmopolitski, višečulni tuš stimuliše sva vaša čula i pretvoriće vaše kupatilo u ugodan prostor za fizičko, emocionalno i duhovno blagostanje.

PRIKRIVENI / IZLOŽENI TUŠEVI

Dizajniran da izrazi jasan stil Vašeg kupatila, izloženi GROHE SmartControl kombinuje intuitivnu kontrolu i vrhunski užitak tuširanja. Na okretanje dugmeta možete odabrati pravu jačinu i idealnu temperaturu. A pritiskom na dugme možete odabrati mlazeve u kojima želite da uživate kako biste stvorili svoje individualno iskustvo tuširanja.

ISPERITE ŠAMPON ISPERITE STRES

Izaberite između blage letnje kiše i pljuskova – jednim pritiskom na dugme. Središnji GROHE ActiveRain mlaz nudi moćan mlaz koji brzo i efikasno ispira svaki trag šampona i stimuliše Vaše vlasište za osećaj čistoće koju možete dodirnuti. Ili se prebacite na GROHE PureRain mlaz i opustite se pod nežnim, osvežavajućim kišnim tušem.

GROHE ActiveRain mlaz

Moćan mlaz koji brzo i efikasno ispira svaki trag šampona.

GROHE PureRain mlaz

Nežni, osvežavajući kišni tuš.

GROHE Termometar

Kao merilo pri izradi GROHE tuševa i termostata koristili smo najosetljiviji termometar koji postoji – Vašu kožu.