Skip to main content

Terasa vas dočekuje sa plaže sa toplim podom izrađenim od drvenog kamena u boji meda iz kolekcije Ragno’s Voodessence koja je takođe izabrana za unutrašnjost. Odluka o upotrebi istog poda za unutrašnje i vanjske prostore osigurava stilski kontinuitet i čini da se ovi prostori u cjelini čine većim. Takođe pokazuje veliku svestranost i otpornost keramike, kako u zatvorenom tako i na otvorenom, čak i na mestima u blizini mora koja su izložena ostacima soli i peska.

Sunce zagreva i pojačava zlatne nijanse kamene keramike sa efektom drveta oraha boje meda, jedne od dve taktilne inspiracije koje nudi Voodessence (drugi stil drveta je hrast), a svaka je dostupna u nekoliko boja.

U ovom slučaju, pravokutna veličina 10×70 cm omogućila je linearnu instalaciju koja čini prostor prozračnim i ujedinjuje ih, gotovo kao da su jedno okruženje za uživanje u skladu s klimom.

Izbor istog sprata čini da se osećate kao da ste u istom prostoru, bilo da ste unutra, divite se čudesnim delicijama u prozorima ili ispod suncobrana na terasi, očarani suncem i morem.