Skip to main content

Kolekcija Maiora, izlog inovativnih ideja porculanskog kamena za dizajn enterijera, proširena je novim mermernim efektom: Paonazzetto

Kada su u pitanju ploče od porculanskog kamena, smanjena debljina i izuzetno velike dimenzije sinonim su za svestranu estetsku i potencijalno beskonačnu primenu u dizajnu i dizajnu enterijera.

Za Ragno i njegovo istraživanje o mermernim i konkretnim efektima, ovi kvaliteti su prevedeni u Maioru, kolekciju koja bi se mogla opisati kao izlog ideja koje se neprestano povećavaju i razvijaju.

Maiorin asortiman mermernih efekata, koji već pokriva veoma različite estetske potrebe i stilove, proširen je intrigantnim novim dodatkom: Paonazzetto, sedma varijanta dostupna u katalogu pored Arabescata, Bianco Ektra, Calacatta Oro, Emperador, Grafite i Statuario.

Izuzetna Maiora Paonazzettopattern, koja se odlikuje delikatnim, elegantnim grafičkim dizajnom, nastala je prekrivanjem mreže mekih žila u boji uglja na beloj pozadini vanvremenskog Bianco Carrara, koji je oduvek bio sinonim za čistoću i savršenstvo mermera.

Maiora Paonazzetto dostupna je u novoj veličini od 120k278 cm debljine 6 mm, proširujući moguću primenu porculanskog kamena za zidne i podne obloge, dok nudi savršenu podršku za stvaranje prilagođenih geometrijskih i dekorativnih dizajna sastavljenih kroz suptilnu umetnost kombinovanja više i modula.

Činjenica da su ploče – koje se mogu rezati i oblikovati po mjeri ili bušiti – jednostavne za obradu, omogućava prekrivanje površine fiksnog i mobilnog namještaja s efektom mramora, bez ugrožavanja čvrstoće i tehnoloških performansi materijala u bilo kojem način, ali povećavajući njegovu vrednost i pogodnost.

Kolekcija Maiora, sa svojim mermernim i betonskim efektima, postaje savršen alat za stvaranje potpunog izgleda sa zanimljivim i neobičnim referencama materijala izvučenim iz kataloga koji se stalno razvija.