Skip to main content

Kombinovanje lepote i funkcionalnosti, cementne pločice od keramike idealne su za zidne obloge u starinskom stilu.
Cementne pločice, tradicionalna vrsta talijanskih obloga, odlikuju se mat bojama, upečatljivim geometrijskim / cvetnim uzorcima i odličnim performansama ugradnje.

Ragno neguje tradicije reinterpretirajući ih u kuhinji koristeći cementne pločice od keramike: klasična keramika je tako redefinisana i modernizovana savremenim dizajnom i visokim performansama. Modularni ukrasni tepisi, raznovrsni predmeti i sheme boja i ukusna upotreba jednobojnih običnih pločica idealni su za podne i zidne obloge.

Kuhinje u starinskom stilu
Za one koji žele da ožive iskustva dekorativne kulture s početka 20. veka, kolekcije Ottocento, Abitare i Contrasti su idealan izbor: predmeti poput meandra, cveća i frizova mogu se slobodno slagati i mešati sa jednobojnim običnim pločicama. Oni mogu identifikovati određeno područje kuhinje, definisati granice trpezarije i poboljšati brojač, ostrvo ili pozadinu.

Kolekcija Ottocento sadrži zanimljiv raspon boja poboljšanih puderastim nijansama. Osam varijanti ukrasnih tepiha – Amber za tople nijanse i Talc za hladne tonove – izazivaju sofisticiranu i intimnu atmosferu.

Zbirka Abitare podseća na granulirane i cementne pločice Seminato iz 20. veka. Jednostruki mat veličine 20k20 cm sa šest elegantnih nijansi u kombinaciji sa osam svetlih ukrasnih tepiha za bezvremensku privlačnost.

Retro kuhinje od majolike
Ako želite svojoj kuhinji dati retro izgled, kolekcija Eden je idealan izbor. Dve veličine – pločica od opeke 7k28 cm i šesterokutna pločica 21k18,2 cm – idealne su za oblaganje zidova i podova. Imaju uznemiren, voštani izgled koji naglašava male, prirodne nedostatke. Neutralne boje u tonu u tonu i romantično nadahnuti uzorci savršeni su za stvaranje visokotehnološkog „vremenski istrošenog“ efekta u poslovnim prostorijama.

Sloboda kompozicije: šesterokutne pločice
Nasuprot tome, kolekcija Revind nudi veliku slobodu kompozicije: možemo slobodno eksperimentisati, revolucionirajući klasične kompozicije.

Kolekcija ima brojne dimenzije i veličine, a zahvaljujući šesterokutnim pločicama sa toplim, udobnim jednobojnim običnim pločicama i geometrijskim i cvjetnim uzorcima reinterpretiranim sa savremenim obrtom, mogu se stvoriti neobične i nikad predvidljive kombinacije.

Različite boje i taktilni osećaji garantuju nova dizajnerska rešenja za proširenje kuhinje na otvorenom, neobičan dizajn prekrivanja i elegantnu mešavinu jednobojnih tepiha.