Skip to main content

Mesto za vellness i ponovno otkrivanje čula obogaćeno kolekcijama Terracruda, Tactile i Resina.

Bilo da se radi o nekoliko kvadratnih metara u stanu ili velikoj prostoriji sa privatnom banjom, osećaj blagostanja koje pruža moderno kupatilo je od presudnog značaja: savremeno i minimalno okruženje, čije se komponente spajaju i stvaraju privatni prostor u kome možete napuniti i brinuti se o sebi.

Moderna kupaonska obloga postaje element namještaja, zvijezda i neizostavni dodatak dizajnu suštinskog i sofisticiranog savremenog stila. Ragno je redizajnirao teksture, površine i boje kako bi definisao moderan izgled kupatila. Pomalo nesavršene taktilne površine koje stvaraju trodimenzionalne efekte i opuštajuće, minimalne teksture sa mat efektom, garantujući higijenu i praktičnost keramike velike veličine: to su karakteristike kolekcija Terracruda, Tactile i Resina.

Kolekcija Terracrudacolle ima čistu organsku inspiraciju, sa trodimenzionalnim zidovima i izdignutim dizajnom, reinterpretirajući tradiciju materijala od gline, slame i sušenih vlakana. Prirodni utisci i blagostanje izraženi kroz delikatne taktilne senzacije dimenzija 6k40 mm debljine 40k120 cm sa ukrasima sa efektom ručne izrade i trodimenzionalnom glatkom završnom obradom; 4 suptilne, delikatne boje koje prenose osećaj meke, prirodne ravnoteže.

Kolekcija Tactile sadrži elegantne igre svetlosti sa površinama sa mozaičnim efektom „u tonu u tonu“, ukrasima lišća koji podsećaju na tapete i površinama sa teksturom velikog formata. Prostori su rafinirani, a prostoriji je data dubina i kretanje zahvaljujući površinama sa efektom svile i delikatnim premazima.

Ako želite da stvorite nove senzacije korišćenjem boje u modernom kupatilu, onda je idealan izbor paleta boja u novoj i savremenoj Resina kolekciji: ružičasta, terakota, slonovača, škriljevac, siva i bela u kombinaciji sa modulima u obliku saća i gracioznim mozaici proizvode osećaj dubine i vizuelnog kontinuiteta za prijatna, opuštajuća okruženja u kojima vreme više nije merilo, već novo stanje.