Skip to main content

Šta kažete na kupatilo koja ima funkcionalnost i dizajn na najvišem nivou, kao i jednostavnost upotrebe? Evo stručnih saveta za kreiranje kupatila po meri.

Mnogo stvari se promenile u dizajnu kupatila tokom godina. Danas su kupatila posebno mesto u kući u kojoj, korisnici sa zadovoljstvom provode vreme, dok se govori o preoblikovanju kupatila, povećava se funkcionalnost, dizajn, povećali su se kriterijumi odabira i mogućnosti.

Nekoliko trikova za izgled kupatila.

Rasveta

Možete početi sa pravim osvetljenjem. Pravilno osvetljenje poboljšava efikasnost i korisničko iskustvo. Osvetljavanje toaleta, kade i/ili tuša i toaleta često je dovoljno za kupatilo. Sva svetla u kupatilu treba da se priguše. Svetla koja se polako pale i gase su korisna, posebno u domovima sa decom.

Muzika

Dok započinjete dan, zamislite da vas vaše omiljene pesme prate pod tušem. Ovo zadovoljstvo više nije san, jer je sada uobičajeno instalirati muzičke zvučnike iza zidova i na plafonima kupatila, koji su povezani i kontrolisani putem aplikacija za pametne telefone. Muzički sistem takođe može učiniti čuda da učini kupatilo pogodnim za život.

Pribor za tuširanje

Danas su baterije za tuširanje i pribor za tuširanje opremljeni mnogim funkcijama, osmišljeni tako da korisnicima ponude SPA iskustvo poput podmlađivanja i opuštanja mišića. Proizvodi koji vam omogućavaju da uživate u SPA-u kod kuće pretvaraju kupatila u prijatne prostore za dugo uživanje. Osim toga, prostori za sedenje postavljeni u tuševima podstiču ljude da se opuste, usporavaju i uživaju u tušu.