Skip to main content

Da slobodno vreme ne biste provodili u čišćenju svog kupatila, u našem preduzeću smo razvili zaštitni premaz za tuš kabine.

Kako radi:

Zaštitni premaz za staklo je sredstvo za zaštitu staklenih površina (i keramike) protiv nakupljanja kamenca i prljavštine.
Zaštita deluje pomoću hemijske reakcije koja je poveže s površinom koja nato postane nelepljiva za prljavštinu.
Premaz promeni površinu stakla u površinu koja odbija vodu, izravna je, zapuni pore, smanji koeficijent trenja te elektrostatiku i njene efekte.

Uputstva za upotrebu:

NOVE POVRŠINE:
1. KOLPA SAN ZAŠTITNI PREMAZ krpicom nanesite na površinu koju želite da zaštitite.
2. Ostavite da deluje 40-50 minuta da se premazana površina potpuno osuši. Ako u prostoru ima mnogo vlage, vreme delovanja treba produžiti.
3. Površino očistite vlažnom krpom ili saperite neabrazivnim deterdžentom i osušite.

KORIŠTENE POVRŠINE:
Pre nanosa zaštitnog premaza s površine treba odstraniti kamenac pomoću TEČNOSTI ZA ČIŠĆENJE, inače kod nanosa zaštitnog premaza nećemo postići željeni efekat.
1. Ruke zaštitite rukavicama. TEČNOST ZA ČIŠĆENJE pomoću priloženog sunđera nanesite na površinu koju želite da očistite.
2. Ostavite da deluje najmanje 1 sat, a najbolje preko noći.
3. Temeljito saperite i osušite površinu.
Nakon odstranjivanja kamenca nanesite KOLPA SAN ZAŠTITNI PREMAZ po postupku koji je predviđen za nove površine.
Upozorenje: KOLPA SAN ZAŠTITNI PREMAZ i TEČNOST ZA ČIŠĆENJE ne upotrebljavajte na aluminijumskim, plastičnim, hromiranim i akrilnim površinama, jer možete da ih oštetite.

Čišćenje kupatila
Misao o provođenju slobodnog vremena u kupatilu s krpom u ruci nikom nije mila. Da bi čišćenje bilo što jednostavnije, na raspolaganju vam je sredstvo za čišćenje Kolpa san koje ublažava probleme s održavanjem vašeg kupatila.
Uputstvo za upotrebu:
SPECIJALNO SREDSTVO ZA ČIŠĆENJE KOLPA SAN raspršite po površini i ostavite da deluje nekoliko minuta te istrljajte. Nakon završenog čišćenja površinu temeljito isperite vodom i po potrebi obrišite dok je ne osušite. Kod tvrdokornije prljavštine sredstvo za čišćenje ostavite da deluje duže vremena ili ponovite postupak čišćenja. Ne upotrebljavajte na površinama koje su osetljive na kiselinu: mermer, kamen, lak.

Sastav:
5 – 15 % nejonske površinsko aktivne tvari; parfem, konzervans (Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone).
Rok upotrebe: 2 godine od datuma proizvodnje odštampanog na ambalaži.
Upozorenja: Sadrži fosfornu kiselinu (CAS 7664-38-2). Opasnost od teških povreda očiju. Nadražuje kožu.
Bezbednosni saveti: Čuvajte izvan dosega dece. Sprečiti kontakt s kožom i očima. Ako dospije u oči, smesta saprati obilnom količinom vode i potražiti pomoć lekara. Ako dođe do gutanja, smesta potražiti pomoć lekara i pokazati ambalažu ili etiketu. Ne mešati sredstva za čišćenje. Preporučujemo upotrebu rukavica. Čuvati na sobnoj temperaturi.

Izvor: www.kolpasan.si/rs/savjeti